Bouwbedrijf Stomphorst “Familiebedrijf voor innovatief en vertrouwd verbouwen”

Bouwbedrijf Stomphorst is bekend in Lunteren doordat we hier regelmatig werkzaam zijn. Het bedrijf is 35 jaar geleden opgebouwd door Jan en inmiddels staan Jan en Wessel al 10 jaar samen aan het roer. We zijn een klein familiebedrijf met een jong en enthousiast team. Doordat we altijd met vaste onderaannemers werken kunnen we snel schakelen, weten we welke kwaliteit onze partners leveren en is onze planning ook realiseerbaar.

Goede communicatie is altijd belangrijk, maar in deze tijden zeker. Dit omdat veel bouwmaterialen geen vaste prijzen meer hebben. Door tijdens het offertetraject hier al duidelijkheid over te geven en gedurende de werkzaamheden regelmatig een overzicht te delen, komt de opdrachtgever niet voor onaangename verassingen te staan aan het eind. Doordat u één aanspreekpunt heeft, nemen wij uw zorg uit handen. Zo bouwen we aan een lange relatie, die verder reikt dan het moment van oplevering.

“Welke opdrachten kan Bouwbedrijf Stomphorst aan?” deze vraag krijgen we vaak. Wessel antwoordt: “Bezoek onze website en bekijk de diverse projecten welke we hebben uitgevoerd. Dit gaat van nieuwe keukens, badkamers, veranda’s tot aan complete woningrenovaties.” 

Samen met de opdrachtgever kijken we ook hoe we het energieverbruik van de woning omlaag kunnen brengen. Een verbouwing is namelijk hét moment om je huis te verduurzamen. Er zijn vele mogelijkheden zoals nieuwe isolatie aanbrengen, triple glas plaatsen of een duurzame waterpomp installeren. Maar u kunt nog meer slimme dingen laten doen. Kies voor een ontwerp met duurzame en lichte materialen, maak van het dak meteen een groen dak met een goede regenwaterafvoer en plaats zonnepanelen.

Bent u van plan een ander woonhuis te kopen of heeft u net een andere woning gekocht? We maken graag een afspraak om u te adviseren over de beste aanpak en kunnen u een indicatie geven van de bouwkosten. Het kan soms handig zijn om in het voortraject (voor de definitieve aankoop van de woning) een goed beeld te hebben van de te verwachten bouwkosten.

Website van Stomphorst

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!