Davelaar “Een echt familiebedrijf waar de service voorop staat”

“35 jaar geleden ben ik begonnen met zonwering, eerst op mijn eigen huis. Vanaf 1987 ben ik begonnen met de verkoop van buitenzonwering,” vertelt Martin Davelaar over de start van het bedrijf. In de loop der tijd zijn daar horren en raamdecoraties bijgekomen.

Het woord zonwering dekt niet de lading, want het doet zoveel meer dan alleen de zon buiten houden. “Naast dat het de zon weert, is het ook geluids/inbraakwerend en verduisterend. Het isoleert van buiten naar binnen en van binnen naar buiten, dit kan in sommige gevallen wel 6 à 7 graden schelen. Dus zomers hoeft de airco niet zo snel aan en in de winter kan de verwarming zachter, ” aldus Marwin over de vele voordelen. 

“Duurzaamheid is erg belangrijk voor onze klanten. Met onze zonwering dragen wij daar graag aan bij.” 

Vader en zoon vullen elkaar goed aan. “Mijn vader is van de degelijkheid en ik van de techniek,” vertelt Marwin. “Hij loopt er met een apparaatje langs en het werkt,” vult zijn vader aan. Die degelijkheid is dan ook wel terug te zien in zijn staat van dienst. “Mijn vader heeft in al die tijd bijna tot nooit verkeerd ingemeten,” vertelt Marwin. 

De service en kwaliteit is dan ook iets waar Davelaar Zonwering voor staat. “We komen altijd vrijblijvend langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn,” vertelt Marwin, die in zijn bus alle proefexemplaren heeft liggen. “Zo kunnen we kijken wat het beste bij jouw huis past.” 

Nadat de plannen zijn gesmeed maakt Marwin of Martin een passende offerte op helemaal naar wens van de klant.

Website van Davelaar

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!