“Een financieel zekere toekomst met Passie voor Financieel Advies”

Ontmoet Stephan Wilderbeek, uw onafhankelijk financiële adviseur uit Lunteren. Stephan is drie jaar actief met zijn kantoor Passie voor Financieel Advies in Lunteren.  Na jarenlange ervaring bij de Rabobank en ABN Amro, gebruikt Stephan nu zijn expertise om u op een persoonlijke manier te begeleiden naar een weloverwogen hypotheekkeuze. 

Stephan onderscheidt zich door direct, tijdens een kosteloos eerste gesprek, een duidelijke leeninschatting te geven, ook voor ondernemers kan dit in eerste instantie zonder de extra kosten van een inkomensverklaring. Bij Stephan draait het om meer dan alleen lenen; het gaat om uw levensstijl en hoe uw financiën daarbij passen. Hij streeft ernaar een maandlast te vinden die aansluit bij uw leven, gebaseerd op een diepgaande analyse van uw financiële situatie. Dit persoonlijke proces begint met een vrijblijvende kennismaking om uw behoeften en toekomstplannen te begrijpen.

Het advies van Stephan richt zich op uw netto besteedbaar inkomen, waarbij hij het belang benadrukt van inzicht in uw huidige uitgaven en de toekomstige impact van uw hypotheeklasten. 

Zijn doel is om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw financiën eruit zullen zien na de hypotheek, zodat u met vertrouwen beslissingen kunt nemen. Stephan kijkt ook naar de toekomst, waarbij hij vragen stelt over gezinsplanning en carrièreveranderingen om ervoor te zorgen dat uw hypotheek ook op de lange termijn houdbaar is. Zijn advies is ontworpen om u niet alleen vandaag, maar ook morgen financiële gemoedsrust te bieden.

Naast zijn professionele dienst-verlening, zet Stephan zich in voor de gemeenschap als vrijwilliger bij SchuldHulpMaatje, waar hij anderen helpt hun financiën op orde te krijgen.

Met Stephan Wilderbeek aan uw zijde ontdekt u een toekomst van financiële stabiliteit, afgestemd op uw unieke levensstijl. Stap vandaag nog over naar persoonlijk, doorzichtig en levensstijlgericht financieel advies.

Website Passie voor Financieel Advies

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!