Giens Web “Ik vind het heel leuk om de passie van ondernemers te horen”

Na ruim 15 jaar in loondienst besloot de creatieve ondernemer Regina Pas een eigen bedrijf te startte. Ze maakte van fotograferen haar beroep en ontwikkelde in die tijd een passie voor website bouwen, waarbij ze de twee slim wist te combineren.

“Mijn passie voor fotograferen is in Egypte begonnen met onderwaterfotografie. Daarna ben ik steeds meer natuur gaan fotograferen. Toen ik net als ondernemer begon kreeg ik steeds vaker verzoeken voor bedrijfsfotografie, zoals portretten, interieur- en vastgoedfotografie. Ik fotografeer eigenlijk allesbehalve bruiloften en gezinnen,” vertelt zij. Tegenwoordig richt zij zich vooral op personal branding fotografie, waarbij de ondernemer zelf in de spotlights wordt gezet. Dit gebeurt bij voorkeur in een daglichtstudio waar je onder de beste omstandigheden de mooiste foto’s kan maken. In de eerste jaren van Regina’s ondernemerschap was ze virtueel assistent bij verschillende bedrijven, waar zij dan online ondersteuning gaf in o.a. online marketing. Om haar kennis te vergroten begon zij aan een opleiding waar ze leerde websites bouwen, webinars organiseren, online leeromgevingen inrichten et cetera. 

Regina gebruikt voor het bouwen van websites WordPress. “Als je een website wilt dan begin ik altijd met een persoonlijk gesprek. Waar staat je bedrijf nu? Waar wil je heen? Heb je al een website en sociale media? Aan de hand hiervan stel ik een plan op,” vertelt Regina, die van open en transparante communicatie houdt. “Ik vind het heel leuk om de passie van ondernemers te horen en dat te vertalen in een website en sprekende foto’s.”

Toch is het bouwen van een website net zoals een huis, waar je bij het bouwen verschillende specialisten nodig hebt, geldt dit ook voor een website. “Ik schrijf geen teksten en ontwerp geen logo’s maar kan wel mensen bijeenbrengen,” vertelt Regina die een breed netwerk heeft. Naast het bouwen van websites voorziet Regina ook het onderhoud, zodat jouw website altijd draait.

Aan het eind van het gesprek laat Regina nog één van haar grote passies zien namelijk: macrofotografie. Dit zijn voornamelijk ultra gedetailleerde natuurfoto’s die niet met het blote ogen te vangen zijn. Hieruit blijkt wel dat Regina een scherp oog voor detail heeft.

Website van Regina

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!