Hi-Tech Services van Egdom Al 55 jaar totaalinstallateur

Vroeger hadden we enkel een paar huishoudelijke apparaten, telefoon, verlichting, radio en in sommige huishoudens een tv die gebruik maakten van elektriciteit. Maar  tegenwoordig werkt zo’n beetje ieder apparaat in huis op stroom. Hi-Tech Services van Egdom is daarin altijd met zijn tijd meegegaan en bedient al 55 jaar een brede klantengroep in woningen en utiliteitsgebouwen. “Wij vinden het belangrijk dat onze klant met elke wens op het gebied van stroom bij ons terecht kan,” zegt Ilona van Egdom-Baan.

Inmiddels werkt Ilona als derde generatie in het bedrijf met haar ouders en een tiental installateurs. “In 1969 zijn mijn opa en zijn broer ons installatiebedrijf gestart. Later hebben mijn ouders het bedrijf overgenomen en uitgebouwd”, vertelt zij. “We hebben altijd totaalinstallaties geleverd van woningen en utiliteitsgebouwen, maar je ziet wel dat daar de afgelopen jaren veel bij is gekomen. Vroeger had je als gebruiker voornamelijk losse apparaten in huis en kantoor. Tegenwoordig installeren we complete beveiligingsinstallaties en smarthome systemen. We werken enkel met eigen installateurs, die hier veelal ooit als stagiair zijn begonnen. Zo hebben we een fijn team met ervaren krachten en jongere frisse blikken,” vervolgt zij over de samenstelling. 

Brede expertise

Hi-Tech Services van Egdom staat volgens Ilona synoniem voor service, kwaliteit en veilige installaties. “We werken enkel met kwaliteitsmerken, waar we achter staan,” vertelt Ilona. “We zijn echt een totaalinstallateur, onze diensten strekken zich van standaard elektra-installaties tot aan maatwerk brandmeld- en inbraakbeveiliging, zonne-energie en batterijopslag en zelfs warmtepompen. We proberen altijd voorop te lopen met de nieuwste technieken. Denk bijvoorbeeld aan smarthome innovaties, de technieken daarin ontwikkelen zich snel en dus is het belangrijk om bij te blijven,” legt Ilona uit over hun uitgebreide expertisegebied. 

Vast aanspreekpunt

Klanten voorzien van een passend advies bij een installatie en met hen meedenken over hun toekomstplaatje is een belangrijk speerpunt bij Van Egdom. “We willen graag voor de klant een vast aanspreekpunt zijn en een lange termijnrelatie opbouwen. Goede service en 24/7 bereikbaarheid bij storingen hoort daar ook bij. Of het nu gaat om een enkele installatie of een complete woning(ver)bouw, wij vinden het belangrijk dat onze klant met elke wens op het gebied van stroom bij ons terecht kan,” besluit Ilona.

Website van Hi-Tech Services van Egdom

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!