Jurato “Eenvoudig als het kan, gedetailleerd als het moet”

De bedrijfsjuristen zijn actief in diverse domeinen zoals fusies en overnames, vastgoedtransacties, herstructureringen en begeleiding van reorganisaties of ICT-projecten. Ons motto blijft ‘eenvoudig als het kan, gedetailleerd als het moet’, waarbij ze streven naar contracten of procedures die strategisch creatief zijn, recht door zee, soms tegendraads of zelfs eigenwijs, om zo het beste resultaat te behalen. 

Juridisch Advies

Tom van Oijen, directeur en senior bedrijfsjurist, benadrukt: “Juridisch advies aan ondernemers is onze expertise. We gebruiken onze specialistische kennis om de optimale koers voor jouw onderneming te bepalen. Dit doen we met een heldere kijk op zaken, waarbij onze adviezen goed doordacht zijn op alle fronten van de organisatie.”

Legal Projectmanagement

Christiaan Kramer, directeur en senior bedrijfsjurist, voegt toe: “We benaderen omvangrijke juridische projecten multidisciplinair, met een duidelijk doel voor ogen, zoals vastgoedprojecten, bedrijfsovernames (M&A), gerechtelijke procedures en herstructureringen. Onze specialisten werken nauw samen volgens een slimme structuur en planning, waarbij heldere communicatie de sleutel is.”

Incasso

Tom en Christiaan onderstrepen het belang van incasso: “Incasso is onmisbaar in onze visie. Ons team van incassospecialisten, juristen en advocaten staat klaar om ondernemers bij te staan. We begrijpen als ondernemers zelf hoe frustrerend het is wanneer facturen onbetaald blijven, daarom zorgen we ervoor dat 94% van de facturen snel betaald wordt. Naast incasso bieden we debiteurenbeheer aan en assisteren we bij beslagleggingen en faillissementsaanvragen. Als een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is, hebben we een team van bedrijfsjuristen en advocaten paraat.”

Ons Team

Jurato onderscheidt zich in diverse expertises. De bedrijfsjuristen en incassospecialisten vormen samen een vakteam, waardoor we een krachtige strategische partner zijn voor iedere ondernemer.

De Totaaloplossing

Tom en Christiaan leggen uit: “Vaak worden we ingeschakeld wanneer er al problemen zijn. Maar we geloven dat veel problemen voorkomen kunnen worden. 

Onze bedrijfsjuristen werken preventief met de visie van de ondernemer in gedachten. Met onze ‘Juridische bedrijfsscan’ brengen we alle aspecten van het bedrijf in kaart, stellen we een rapportage op en doen we aanbevelingen. Op deze manier krijg je inzicht en verlaag je risico’s op juridische en financiële schade.”

Website van Jurato

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!