VPVA notarissen “Uw vertrouwde partner voor al uw notariële zaken”

Welkom bij VPVA notarissen, uw vertrouwde partner voor al uw notariële zaken. In Lunteren staat ons kantoor onder leiding van de deskundige en toegewijde notaris,

mr. Maarten Vriens. Met een sterke focus op klanttevredenheid en professionaliteit, streven we ernaar om u met precisie en zorg bij te staan in belangrijke juridische aangelegenheden.

Bij VPVA notarissen begrijpen we dat het kopen of verkopen van een huis een van de meest significante stappen in uw leven kan zijn. Ons team, onder leiding van mr. Maarten Vriens, staat klaar om u te begeleiden bij alle aspecten van dit proces, van het opstellen van de leveringsakte tot het afhandelen van de juridische aspecten van de overdracht.

Het opstellen van een testament is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat uw nalatenschap op de juiste manier wordt verdeeld. Bij VPVA notarissen kunnen we u adviseren en begeleiden bij het opstellen van uw testament, rekening houdend met uw specifieke wensen en omstandigheden. Daarnaast kunnen we u informeren over de fiscale implicaties en ervoor zorgen dat uw testament aan alle wettelijke vereisten voldoet.

Na overlijden komt er veel op u af en er moet van alles worden geregeld, notariskantoor VPVA geeft u de rust dat alles goed wordt geregeld.Een levenstestament is een juridisch document waarin u iemand aanwijst om namens u op te treden en beslissingen te nemen als u dat zelf niet meer kunt. Ons team kan u helpen bij het opstellen van een levenstestament dat aansluit op uw persoonlijke situatie en wensen.

In het geval van een scheiding is het belangrijk om de juridische aspecten zorgvuldig af te handelen. Ons team kan u adviseren en begeleiden bij alle aspecten van een echtscheiding, inclusief de verdeling van bezittingen en het opstellen van een echtscheidingsconvenant.

Naast ons kantoor in Lunteren hebben we ook vestigingen in Ede, Wageningen en Voorthuizen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Bij VPVA notarissen staan we klaar om u te helpen met al uw notariële zaken, met expertise, toewijding en persoonlijke aandacht. Meer informatie vindt u op www.vpvanotarissen.nl

Website van VPVA notarissen

Klik hier om de hele bijlage te bekijken Lunteren-Werkt!